Η παραγγελία σας, μπορεί να εξοφληθεί με τους εξής τρόπους:

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει από το κατάστημα τότε η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά.

Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει με κάποιον από τους τρόπους αποστολής τότε έχετε τις εξής επιλογές:

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΕΜΒΑΣΜΑ
Στην περίπτωση που επιλέξτε την κατάθεση ή έμβασμα μέσο τράπεζας η επιχείρηση μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και Τράπεζα Alpha. Λεπτομέρειες για να προβείτε στην κατάθεση, παρουσιάζονται παρακάτω:

Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού
ΙΒΑΝ: GR 5701 4060 1060 100 232 000 2775
Δικαιούχος
Κακασαδέλλης Πέτρος

Ως αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώστε το όνομα με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στην συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη με fax στο τηλέφωνο 22510 27211 ή με email στο anna_kakasadeli[at] hotmail.com. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ
Στην περίπτωση που επιλέξτε να πληρώστε με ταχυδρομική επιταγή, τα στοιχεία του παραλήπτη είναι:

Κακασαδέλλης Πέτρος
Λ. Βούτσικα 5,
Μυτιλήνη – Λέσβος,
Τ.Κ. 81100, Ελλάδα

Ως αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώστε το όνομα με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Με την λήψη της ταχυδρομικής επιταγής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Στην περίπτωση που επιλέξτε την αντικαταβολή η παραγγελία σας αποστέλλετε άμεσα αλλά εσείς επιβαρύνεστε το κόστος της υπηρεσίας που ανέρχεται στα 1,50€ ανά παραγγελία.

ΜΕ PayPal
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με PayPal άμεσα και εύκολα. Εάν επιλέξτε την πληρωμή μέσω Paypal από τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής, στην συνέχεια θα οδηγηθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Τα μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, είναι να γνωρίζετε το email και το κωδικό πρόσβασής σας.

Σας ευχαριστούμε!